HTML

Kövess Twitteren!

Nincs megjeleníthető elem

Ász magas. Jó.

Kis pókeres blogozósdi

Linkblog

Machopoker

Nincs megjeleníthető elem

2009.05.20. 19:29 chek

Milestone

Címkék: stat bankroll

Depositomtlól számítva elég jól megy a szekér szerencsére. NL5-ön szinten minden sessionből ki tudok jönni minimum 3-4 BI plusszal. Eddig egy downswing volt (kb 5BI minusz), de ez leglább ráébresztett, hogy felesleges mindennap játszani, amikor úgyis érzem, hogy dekoncentrált vagyok és fáradt. Tegnap tartottam egy hosszabb kb 2000-2500 hand-es sessiont, ahol sikerült ezt a kis völgyescskét a diagrammomból újra hegyirányba fordítani.

Kicsit nagyobb lett a minta, így már látom értelmét statokat közzétenni.
Mivel a Poker Copilot-ot nem az elejétől használtam kb 7-8BI-nyi pluszról lemaradt...

BR: 300.5$
9500 hand ment le
VPiP: 26 %
PFR: 16 %
AGF: 2.3
FS: 27 %
Steal: 31 %
3B Preflop: 4.7%
CBET: 65%

Megnézegettem a lapjaimat "értékük" szerint.
AA - hozott a legtöbbet a konyhára kb, 450BB-t, tehát akárki akármit mondd, azért nem olyan rossz lap ez:)

Preflop 3beten szeretnék javítani, többször visszajátszani stealekre. Továbbá a Cbetet lehet csökkentenem kéne, hajlamos vagyok nagyon száraz flopon is Cbetelni nagy gyakorisággal.

Szívesen raknék be handeket, de sajnos megvan az a rossz szokásom, hogy nem mentem el az id-jukat, hanem csak szimpla replayben átgondolom. Mostantól figyelek.

Twitteren amúgy sessionök közben be be csiripelek, akiket érdekel follow me

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://aszmagas.blog.hu/api/trackback/id/tr131134082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsp · http://poker.blog.hu 2009.05.21. 02:46:19

grat, szépen indul

viszont pont, hogy száraz flopon kell inkább cbetelni, ott több eséllyel dobnak és könnyebb lapra tenni valakit, ha nem dob. wet boardon kell inkább behúzni néha a kéziféket (minél többféle draw, annál inkább, mert ugye nem remélhetsz nagyon dobást), főleg ha multiway.

a 65-ös cbet micro-n szerintem kifejezetten rendben van.

az agresszió 2.3 viszont kevés, valszin sok a call flop után. a 26/16 VPIP/PFR meg túl messze van egymástól, preflop talán sok a call és kevés a raise, de lehet, hogy NL5-ön ez nem is olyan nagy baj.

a steal viszont fasza, 31% elég jó, és abból van a legtöbb pénz, preflop raise-flop cbet hozza a profit nagy részét (na meg az AA)

mekkora br-ról kezdtél?

zsp · http://poker.blog.hu 2009.05.21. 03:44:30

ja látom, 40+ BI nice. léphetsz is NL10-re.

chek 2009.05.21. 10:12:42

Zsp thx a választ, átnézem!

A cbetet úgy értettem, hogy ha viszonylag sokszor meghívom száraz flopokon is, és visszajátszanak rám egy nagyobb 3bettel kénytelen leszek elereszteni. Amugy tényleg lehet tüzetesebben kéne átnéznem a statokat. A visszajátszásokból elvesztett pénz valószínűleg bőven a cbetekből bejövő profit alatt van :/

Jaja +40BI (sőt már inkább +50), úgyhogy hétvégén benézek NL10-re.
süti beállítások módosítása