HTML

Kövess Twitteren!

Nincs megjeleníthető elem

Ász magas. Jó.

Kis pókeres blogozósdi

Linkblog

Machopoker

Nincs megjeleníthető elem

2009.05.28. 20:47 chek

Value value value

Címkék: value hh

Alapvető hibnak tekintem játékomban, hogy sok valuet hagyok a jó handjeimben. Persze olykor bejön egy river donkbet, vagy épp egy value bet, de mégis úgy érzem többet is kihozhatnék egyes handekből.

Gyorsan postolok is pár hh-t, amikben ugy érzem hiba van...

River 3bet?
http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/550494

Fish limp?
http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/550438
77-tel nem akartam izmozni, bár lehet izolálás ráfért volna az emberekre

Na ebben is maradt pénz...
http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/550434
Szintén kellett volna egy preflop standard bet... Turn A-t lehet check-elni kelett volna és még riveren kihozni egy kis valuet.

http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/550421
Missclickes limp volt. Turnun vissza kellett volna lehet hívni bár szinte csak Kh Ah-val tartott volna, amit riveren is callolt volna :/

További finomságok:

http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/548517 - elszánt a barátunk.
http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/541780 - fish/hero call?
http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/538081 - preflop mindenképp 3betelni kellett volna ez hiba volt, aztán megbűnhődtem :D

http://twitter.com/aszmagas/status/1950150200  - ezt legalább kifizették:)

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://aszmagas.blog.hu/api/trackback/id/tr91149736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsp · http://poker.blog.hu 2009.05.30. 03:27:46

bazmeeeg, írtam egy hosszú kommentet a handjeidről és elszállt

zsp · http://poker.blog.hu 2009.05.30. 04:01:19

na leírom újra.

A7s: a river call jó volt, 2 pár az asztalon, az emelést csak jobb adja meg, rosszabb dob. viszont preflop emelni kell vele.

77: kötelező preflop raise, mert ha preflop nem emelt a pot és jön a set, nagyon nehéz lesz akkora potot építeni posztflop, hogy stackért játszhass, márpedig nyilván az a cél. ha meg nem jön a szet, egy preflop emelés után tudsz elég sokmindent reprezentálni egy cbettel, és úgy is tiéd lehet a pot.

A7s (pikk): itt is preflop raise. turnön meg vissza kell már emelni, jó volt az úgy, építeni kell a potot, viszont emelj nagyobbat, ez sír a megadásért, és ha van lapja, úgyis kifizet, ha nem, akkor meg úgyis dob, és ennyi volt a handben.

JTo: nem hogy a turnön nem kell visszaemelni, de a riveren sem, te itt blöfföt csináltál a lapodból, pedig showdown képes volt, J magas flös nem olyan erős, a river visszaemelésre a gyengébbek úgyis eldobják (akkor meg minek), az erősebbek meg úgyis megadják, és több pénzt buksz ellenük, mint kéne. a standard itt a call.

KJo: nagyon alacsony a 8BB 3bet, túl jó oddsokat kap a megadásra, és out of position fogsz játszani utána egy elég gyenge lappal. ha 3bet, legalább 1.10-ig, de mikrón akár 1.2-1.3-ig is. flop cbet is alacsony nagyon. a rivert meg kerüld el máskor :)

AJo: megint nagyon alacsony a 3bet, 2BB-re 5BB nagyon kevés, 10BB-s potért mehet pozból, ha megad 3BB-t. sokkal nagyobb 3bet kell, árazd neki a flopot drágábbra, itt is legalább 8-9-10-ig emelnék. 11BB potba a flop 5BB cbet nagyon kevés. ha eldöntöd, hogy stackért akarsz menni (és nincs okod, hogy ne így tegyél ebben a handben), akkor emelj rendeseket, hogy a 3 utcán akkor is bekerüljön a stacketek, ha nem emel vissza sehol. ehhez kell 3/4 pot flopon és 2/3-3/4 turnön. én beteltem volna a rivert is, de ez így jobb volt, megblöfföltetted, jó volt a check/call (backdoor flöst amúgy sem hiszünk el, a csávó sztorija pedig nagyon sántított, egy JJ4 boardon callolt először).

JJ: pre 3bet, de ezt te is írtad. floptól rendben volt, kivéve hogy nem feléd ment a pot.

jó lesz ez, hajrá!

chek 2009.06.01. 13:31:33

Éljen a submit gomb, kiszedegettem a felesleges kommenteket :D

A hosszú leírást köszi! Sokat segített. A hétvégén most olvastam sokat a betsizeingról és a hétvégi játékban már rendesen használtam is és tényleg sokkal több valuet tudok a partykból kihozni!
süti beállítások módosítása