HTML

Kövess Twitteren!

Nincs megjeleníthető elem

Ász magas. Jó.

Kis pókeres blogozósdi

Linkblog

Machopoker

Nincs megjeleníthető elem

2009.05.13. 01:26 chek

Hello!

Címkék: info bankroll nuts

Hellobellómindenkinek. Ezentúl itt szeretném megosztani a nagyérdeművel a pokeres történéseimet.

A történet egyszerű. Cash game tudásomat szeretném fejleszteni. Pokerstarsra bepakoltam kerek 95 USD-t és próbálom ezt minél magasabb szintre tornászni. Egyelőre NL5-ön játszom 100BB-vel, 6 asztalon. Duplázás esetén általába kiülök és visszatérek egy másik asztalra 100BB-vel

Szerencsére sikerült végre egy rendes HUD/Stat progit talánom, ami mostmár hű társam marad jövőben.

A mai session után kifejezetten meg vagyok elégedve. Kb 3 nagyobb session ment le eddig a depositomtól számítva és a rollom jelenleg 176 USD. Próbálok egy standard játékot hozni, amellyel minden sessiont próbálok kihozni pluszosra. Egyetlen valamirevaló hand volt, amit megemlítenék. Klasszikus esete az "én játszom a te lapjaiddal" szitura.

Sajnos a Hudot nem kapta le a printscreen, de egy atomagresszív társla leltem aki minden áron el akarta hitetni, hogy nála van a nuts (river ollé)... hát nem... kis hülye nem olvasta a nevem, pedig segítettem is.

Mindenkinek flop nutsokat! Gyertek máskor is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aszmagas.blog.hu/api/trackback/id/tr861118446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása